Van idee
tot prototype.

Gespecialiseerd in het verwerken van uw idee tot prototype of productiemodel.

GJDtechnics is een éénmansbedrijf dat is ontstaan door de ontwikkeling van een eigen vinding. Een nieuw soort pomp die inmiddels gepatenteerd is, de double point pomp (:pomp). De verschillende apparaten waarin de pomp wordt toegepast zijn ook door GJD ontwikkeld.

Mede hierdoor is er veel ervaring opgedaan met ontwikkelen, berekenen, maken en testen van prototypes en produceren.

De prototypes worden grotendeels in eigen beheer gemaakt.

 

Meer weten?

GJDtechnics heeft ook opdrachten voor derden gedaan om een product en prototypes vanuit een idee te ontwikkelen.

Door werk en ervaring van GJD bij verschillende bedrijven en R&D afdelingen, blijft  er “feeling” met de markt en kennis van de laatste technologische ontwikkelingen.

Daarnaast bedenkt GJDtechnics "simpele" oplossingen voor complexe toepassingen om bestaande producten te optimaliseren.

 

Enkele projecten.

HEEFT U EEN IDEE OF WILT
U EEN PRODUCT VERDER ONTWIKKELEN?

 

 

Dan kunt u bij GJDtechnics terecht om gezamenlijk uit te zoeken wat het beste plan van aanpak is.

Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend, waarbij het vanzelfsprekend is dat GJD geheimhouding van uw ideeën waarborgt.

Als u en GJD besluiten dat het zinvol is om verder te gaan wordt er een projectplan gemaakt dat in fases is opgedeeld. In het plan worden diversen beslismomenten ingebouwd. 

Zo is het voor u steeds duidelijk waar aan gewerkt wordt en blijven de kosten beheersbaar. Ook kunt u het project dan tussentijds beëindigen waarbij u toch een afgerond onderdeel heeft.

Dit afgeronde onderdeel kan bestaan uit bijvoorbeeld (3D) tekeningen, berekeningen (bv eindige elementen), prototypes (bv 3d geprint) of een overleg met overdracht aan een producent.